Нульова нічия з «Вересом»

11.07.16, 18:00

«Зірка» продовжує свою підготовку до сезону на зборах в Ужгороді. Минулої суботи кіровоградці провели вже третій контрольний матч на Закарпатті проти рівненського «Вересу».

Маючи значну ігрову та територіальну перевагу, кіровоградці, на жаль, не використали свої гольові моменти й розійшлися з новачками першої ліги «сухою» нічиєю. Обидва тайми наша команда володіла помітною перевагою, але моментів було не так уже й багато. Та й суперники не надто часто загрожували воротам кіровоградців. Щоправда, на 11-й хвилині Євген Паст витягнув із кута воріт практично «мертвий» м’яч, тим самим урятувавши свої команду від голу.

Далі арбітр не призначив пенальті за явний фол проти Владислава Лупашка у штрафному майданчику суперників. За хвилину нагоду відзначитися отримав Андрій Бацула. Він обіграв захисника й непогано пробив по воротах, та його постріл заблокував інший оборонець. На 30-й хвилині знову, як у попередніх двох матчах, у гру втрутилася погода. Пустився дощ і поле стало важким. Та й по такій погоді «Зірка» не втрачала обертів, і Артем Сітало, обігравши опонента пробив трохи неточно. А за три хвилини арбітр через офсайд скасував гол Олексія Чичикова, який замикав подачу Артема Щедрого із флангу.

У другому таймі картинка на полі практично не змінилася. Максим Ковальов чудовою розрізною передачею вивів Артема Щедрого сам на сам із голкіпером, але наш вінгер пробив у воротаря. Наприкінці матчу Володимир Баєнко міг принести «Зірці» перемогу, але замикаючи подачу з кутового, пробив над поперечиною. Та в компенсований час підопічні Сергія Лавриненка могли пропустити, аби не реакція Геннадія Ганєва, який відбив небезпечний постріл. Тож, за значної переваги нашої команди, нічия 0:0.

«Верес» (Рівне) – «Зірка» (Кіровоград) – 0:0 (0:0).

9 липня 2016 року (субота). Початок матчу о 17:00. Кам’яниця. Стадіон ГСК «Камелот». +23 С. Освітлення: природне. 50 глядачів. Товариський матч. «Верес»: Попович Єгор, Борзенко Сергій, Зозуля Олексій, Білий Василь, Западня Артур (Койдан Вячеслав), Волошинович Ростислав (Неплях Євген), Кучеров Валерій, Степанюк Руслан, Орловський Борис (Пінчук Олексій), Котляр Антон (Сергійчук Михайло), Сікорський Ігор (Ткачов Микита). Головний тренер: Мазяр Володимир. «Зірка»: 44. Паст Євген (30. Ганєв Геннадій, 46), 55. Ковальов Максим, 18. Кучеренко Олександр, 10. Допілка Олег (к/к) (16. Баєнко Володимир, 46), 11. Бацула Андрій, 8. Лупашко Владислав, 4. Гавриш Віталій, потенційний новачок (21. Загальський Ігор, 57), 77. Чичиков Олексій (потенційний новачок, 57), 9. Щедрий Артем (95. Попов Роман, 74), 22. Сітало Артем (99. Локтіонов Роман). Головний тренер: Лавриненко Сергій. Попередження: Лупашко Владислав (40), Бацула Андрій (51). Вилучення: Ткачов Микита



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!