Чистий простір: Триває ювілейний медіа-кемп!

08.07.16, 16:00

Ювілейний Media camp "Чистий простір" другий день поспіль відбувається поблизу села Цибулеве у Знам'янському районі. Це драйвова таборівка, присвячена медіа як брендотворчому інструменту.

Кемп - це чотири активних дні у неформальному навчанні, освітніх інтенсивах, активному дозвіллі, природі та спілкуванні. Протягом перших двох днів учасники кемпу взяли участь у квесті та відсвяткували Івана Купала.

Медіабрендинг - головна тема 5-го Media camp "Чистий простір". Тож, учасники кемпу вже дізналися багато нового на освітніх інтенсивах від Олега Костюкевича, Ірини Ткаченко, Олександра Ратушняка, Ольги Цимбаліст та Вікторії Талашкевич. Вже відбулася медіаекспедиція в село Цибулеве - до садиби "Гайдамацька Січ" та до школи, якій понад 100 років. Наталя Романюк розпочала і веде playback-театр, а Маріанна Маковей навчила всіх робити ляльки-мотанки! І попереду ще багато цікавого!

Проект відбувається за підтримки Британської ради в Україні в межах програми "Активні громадяни". Також, факчтино, цей кемп став частиною проекту "Цифрове перетворення", який впроваджує на Кіровоградщині Google - Олег Костюкевич розповів про інструменти Google та Google map.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!