​ПриватБанк стане банком-партнером Uber в Україні

02.07.16, 14:00

ПриватБанк і найбільший світовий сервіс із замовлення авто через додаток Uber стануть партнерами в розвитку інноваційних послуг в Україні. Як повідомили в банку, ПриватБанк забезпечить інтеграцію платіжних рішень у технологію Uber, зокрема автоматичну виплату коштів водіям – партнерам сервісу, індивідуальним підприємцям або юридичним особам – незалежно від того, клієнтами якого банку вони є. Це дозволить забезпечити ефективний запуск і роботу Uber в Україні.

«Ми забезпечуємо максимально швидку інтеграцію наших платіжних сервісів і глобальних стандартів діяльності Uber і пропонуємо партнерам оптимальну схему організації виплат з урахуванням чинних в нашій країні норм і правил, – говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. – До кінця серпня можливість замовлення Uber буде доступна в мобільному банку Privat24».

«Цікавість до нового сервісу Uber у Києві велика: на момент запуску додаток у місті відкривали понад 40 000 чоловік. Місто чекало на прихід цього сервісу, і тепер у його жителів і численних гостей є доступний, надійний і безпечний спосіб переміщення та справжня альтернатива особистому автомобілю. Я радий, що ПриватБанк зміг оперативно виробити рішення, що дозволить нам забезпечити своєчасні виплати партнерам платформи в Києві», – сказав Аркадій Верщебенюк, генеральний менеджер Uber в Україні.


Uber – це сервіс із замовлення автомобілів з особистим водієм, що завдяки своїй зручності та доступності стрімко завоював популярність по всьому світі. Мільйони людей в Нью-Йорку, Москві, Лондоні, Пекіні, Сіднеї та ще понад 450 містах уже встигли полюбити цей інноваційний спосіб пересування. Додаток можна безкоштовно завантажити вAppStore,Google Play абоMicrosoft Store.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!