Наталя із Петрового варить джеми під маркою «Kuzan Jam»

04.06.16, 16:00

Сьогодні пані Наталія із Петрового справді багата жінка: на родину, на онуків, і на клієнтів. Ще кілька місяців тому, вона навіть подумати не могла, що буде професійно займатися приготуванням та реалізацією різноманітних джемів та варення. Так сталося, що маючи багаторічний досвід роботи у лісовому господарстві, торгівельній сфері, залишилася без роботи.

За допомогою у її пошуку звернулася до Петрівського районного центру зайнятості. «Послуги, які я отримала в районному центрі зайнятості, а саме, сприяння безробітним у започаткуванні власного бізнесу, змінили все моє життя. Сьогодні я працюю сама на себе, і в цьому є чимало переваг». Ідею чим таким зайнятися - «підкинула» донька Ксенія, фахівці районного центру зайнятості таку ініціативу підтримали і - ось результат: домашнє варення та джеми от «Kuzan Jam». На питання: «Чому взяли таку назву?» – відповідь була чіткою: «Назва вміщує всі компоненти сімейного бізнесу.

Створення бренду «Kuzan Jam» – це наш виклик на харчові домішки, консерванти в продуктах харчування». «Наша сім'я принципово виготовлює домашнє варення, джеми и сиропи тільки із натуральних овочів, фруктів та ягід з нашого саду в селищі Петрове Кіровоградської області», - ділиться секретами господиня. Минуло небагато часу, і пані Наталія має щироке коло постійних покупців, які задоволені і якістю товарів, і вишуканістю рецептів приготування, рівнем обслуговування. Сьогодні продукція «Kuzan Jam» користується неабияким попитом як серед місцевих мешканців, так і в багатьох куточках України, експрес-доставка продукції замовнику підприємцем забезпечується в найкоротші терміни.

«Ця справа настільки нас захопила, що сьогодні нею займається вся моя сім'я. Ми зрозуміли, що наша місія – відродити українські традиції чаювання в сімейному та дружньому колі, з найсмачнішими домашніми смаколиками – варенням!» Наталія говорить: «Завдяки вчасній, кваліфікованій підтримці фахівців районного центру зайнятості я у своєму, далеко вже не юному, віці знову повернулася до активного трудового життя, сміливо дивлюсь у майбутнє і всім говорю, що почати з нуля ніколи не пізно».


Т. Біденко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Петрівського районного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!