Здоровим бути здорово!

27.05.16, 18:00

Вже традиційно навесні, Благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета»» провів день здоров’я для вихованців комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей».

Метою заходу є пропаганда здорового способу життя, серед дітей соціальної категорії. Приємно, що другий рік поспіль, до проведення заходу долучається команда Кіровоградського футбольного клубу «Зірка». Не дивлячись на свій щильний графік, спортсмени знайшли час для участі у заході.
Малеча радісно зустрічала футболістів. Ігри, естафети, фізичні вправи, дитячий сміх та жваве спілкування наповнювали цей день! Звісно ж, дружній матч разом з професіоналами! Час проведений разом промайнув швидко, але дуже корисно. Наприкінці зустрічі всі діти отримали сувеніри та подарунки від ФК «Зірка» та БО «Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета»».

На обличчі кожної дитини сяяла щира посмішка радості! Незабаром будемо відзначати Міжнародний день захисту дітей, тож давайте пам’ятати, що чужих дітей не буває! Кожен із нас може подарувати маленьку радість дитині. Долучайтесь до добрих справ, не будьте байдужими! БО «Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета»» висловлює щиру подяку Кіровоградському ФК «Зірка» та запрошує всіх небайдужих до співпраці!

Прес- служба Благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета»». Контактний телефон: 0505262936



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!