Водіям: Нові бланки про закінчення водійських курсів!

27.05.16, 14:00

Регіональний сервісний центр МВС нагадує керівникам закладів, які проводять підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів, про зміни у законодавстві щодо порядку отримання бланків свідоцтв про закінчення навчального закладу з підготовки водіїв транспортних засобів та проведення акредитації навчальних закладів.

Для отримання бланків свідоцтв про закінчення закладу його керівник подає до РСЦ МВС в Кіровоградській області заяву. Розгляд заяв щодо видачі бланків свідоцтв про закінчення закладу здійснюють посадові особи РСЦ МВС, при цьому перевіряються правильність заповнення заяви, достовірність внесених даних, наявність державної акредитації закладу та за допомогою реєстру перевіряє залишок бланків таких свідоцтв у закладу і кількість зареєстрованих осіб, які проходять підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації у закладі.

На підставі проведеного моніторингу відомостей з реєстру щодо залишку бланків свідоцтв про закінчення закладу та кількості зареєстрованих осіб, які проходять підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації у закладі, РСЦ визначає фактичну потребу закладу у бланках таких свідоцтв, що не може бути меншою від кількості вказаних осіб.

Закладу у видачі бланків свідоцтва про закінчення закладу відмовляється, якщо: 1) дані, зазначені у заяві, поданій закладом, не відповідають даним про заклад, внесеним до реєстру; 2) термін дії сертифіката закінчився або сертифікат анульовано; 3) не здійснено оплату за бланки свідоцтв про закінчення закладу. У разі відмови у видачі закладу бланків свідоцтв про закінчення закладу надається письмова відповідь із зазначенням причин та підстав відмови. Для отримання в РСЦ МВС бланків свідоцтв про закінчення закладу особа, яка уповноважена закладом, пред’являє особисто паспорт або документ, що посвідчує її особу, доручення на отримання бланків свідоцтв про закінчення закладу та квитанції про сплату їх вартості. Інформація про видані бланки свідоцтв про закінчення закладу вноситься до реєстру. У закладі облік отримання бланків свідоцтв про закінчення закладу ведеться в книзі обліку надходження і витрачання бланків свідоцтв про закінчення закладу з підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів (додаток 7). Така книга повинна бути прошнурована, аркуші – пронумеровані. На внутрішньому боці обкладинки книги робиться відмітка про загальну кількість аркушів у книзі, яка підписується керівником РСЦ МВС та скріплюється печаткою РСЦ. Терміни зберігання книги обліку надходження і витрачання бланків свідоцтв про закінчення закладу з підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів у закладі становлять 60 років після їх закінчення.

Прийом представників учбових організацій навчальних закладів проводиться працівниками РСЦ МВС в Кіровоградській області за адресою вул. Панфіловців 22 з понеділка по п’ятницю з 9.00 – 13.00.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!