Активні жінки - локомотив громади

13.05.16, 18:00

Два дні поспіль - 11 та 12 травня на Кіровоградщині відбувались тренінги для активних жінок. Черкаська тренерка Любов Ропало на запрошення НРГО "Турбота" навчала депутаток місцевих рад та громадських активісток корисним прийомам роботи з громадою.

Ідей у активних жінок - безліч. Кожногодня ми помічаємо щось, що можна поліпшити, але де знайти на це час і ресурси? Неймовірно, але буквально за кілька годин тренінгу учасниці продукували майже готові проекти. Одразу ж народжувались ідеї, як саме можна використати нові технології, як досліджувати проблеми, як залучити до пошуку варіантів їх розв'язання якомога ширшу аудиторію.

- Тренінги, що проходили в рамках проекту "Місцеве самоврядування - жіночий портрет" мали на меті підвищити спроможність жінок, які вже є лідерками і тих, які прагнуть розкрити себе у громадської діяльності, - коментує кореспонденту "Тусовки" керівниця проекту Ольга Гріднєва. - Але чи не більше від цих заходів отримує команда проекту, адже за ці два дні пролунала безліч цікавенних ідей. Багато з них точно втілюватимуться у нових проектах. І те, що ми побачили і почули, неймовірні жінки, з якими зустрілись, дає впевненість - разом ми можемо змінювати громаду.

Дуже цінним був досвід сусідів, адже на Черкащині працює бюджет участі і саме така технологія фінансування громадських ініціатив дуже зацікавила учасниць. Особливо тих, хто вже працює у місцевому самоврядуванні.

Довідково:

Заходи проводились в рамках проекту “Місцеве Самоврядування – Жіночий Портрет”, що його здійснює Громадська організація "Турбота" за підтримки Українського Жіночого Фонду. Партнери тренінгу у місті Знамянка – редакція газети «Наша Знамянщина».




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!