Ярмарок смаколиків пройшов у Новоукраїнці

07.05.16, 12:00

Яскравий фінальним акордом завершився у Новоукраїнці проект "Здорове харчування - цікаве спілкування!", підтриманий програмою "Активні громадяни" Британської Ради в Україні. Мова про Ярмарок смаколиків, який став частиною вже традиційного для району Єврофестивалю.

Згадуючи проект, варто сказати, що протягом кількох місяців два десятки школярів Новоукраїнської районної загальноосвітньої школи №8, що на Кіровоградщині, знайомилися із основами здорового харчування, вчилися, як зробити свій раціон здоровим та корисним!
Діти взяли участь у цілому ряді майстер-класів і дізналися про проблеми, які стоять перед людством щодо забезпечення харчами, побачили, наскільки різняться стилі харчування в різних країнах світу.
"Діти навчилися пекти смаколики та заварювати правильно чай. А фінальним акордом програми став ярмарок смаколиків, виготовлених власними руками. Він пройшов під час єврофесту у Палаці культури "Ювілейний", на якому були присутні близько 200 чоловік, керівництво міста та району" - розповідає очільник проекту Людмила Талашкевич. За її словами, вартість виробів була символічною, але діти зібрали 350 гривень, які поповнять скарбничку акції "Від серця до серця" і будуть передані на потреби Кіровоградської обласної дитячої лікарні!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!