Величне свято - Воскресіння Христового!

01.05.16, 14:00

Сьогодні православні всього світу відзначають одне із головних свят – Воскресіння Христове. Великодні дні зазвичай спонукають усіх віруючих по-новому побачити й відчути себе в світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще - бути добрішими, милосерднішими, терплячішими, благороднішими один до одного.

Так, Благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета»» традиційно подарував маленьку радість для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, цього разу запросивши вихованців комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» до Храму Успіння Пресвятої Богородиці.

Дітлахів гостинно зустрів настоятель храму - отець Сергій, разом із помічниками. Незважаючи на велику вікову різницю серед вихованців центру, цікаво було всім без винятку. Доки малечу ознайомлювали з біблійними історіями під час перегляду мультфільмів, для доросліших дітей отець Сергій провів доволі цікаву екскурсію Храмом. Хлопчики та дівчатка дізнались що таке Євангеліє, для чого димить кадило, звідки беруть Мирру, як і для чого відбувається таїнство причастя.
Час промайнув дуже швидко, але діти змогли отримати багато цікавої та корисної інформації. Звісно, що ж за свято без солодкого столу та подарунків. Наприкінці зустрічі кожен із дітей отримав смачну паску від онлайн - кондитерської «Коробочка счастья», тож відчуття свята було стовідсотковим! Ми впевнені, що це свято подарувало добро та тепло дитячим серцям!
БО «Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета»» вітає усіх із святом Великодня! Нехай з ним до Вас прийде здоров'я, любов, щастя, душа знайде проблиски світла, серце пламеніє любов'ю, а помисли стануть щирими та добрими! Всіх Вам земних благ!
Прес- служба Благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета»». Контактний телефон: 0505262936




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!