​Кіровоградські юніори завойовують спортивні олімпи!

28.04.16, 16:00

21 та 22 квітня кіровоградські юніори виборювали першість у Чемпіонаті області зі спортивної та художньої гімнастики “Олімпійські надії”. Змагання проходили у дитячо- юнацькій спортивній школі “Надія”, яка за десятки років існування підготувала олімпійських чемпіонів, переможців Міжнародних та європейських змагань. Слава кіровоградської школи спортивної та художньої гімнастики вже давно вийшла за межі України.

“Співпраця ЮніорБанку з такою відомою школою гімнастики приносить нам лише позитив. І БізнесШкола і школа гімнастики виховують юніорів бути всебічно розвиненими особистостями, які володіють різносторонніми знаннями, є сильними не лише тілом, але й духом, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник напрямку "ЮніорБанк" Кіровоградської філії ПриватБанку. - Дуже важливо підтримувати тих діток, які мають мету, мрію та прагнуть їх досягти. Сьогодні переможцям змагать ми вручили сертифікати від ЮніорБанку на отримання грошових коштів”.

Навчальний рік у Кіровоградській БізнесШколі приніс неймовірну кількість цікавих занять, направлених не лише на засвоєння азів фінансової грамотності, але й на всесторонній гармонійний розвиток особистості.

“Гімнастика бере свій початок ще з Давньої Греції за багато віків до нашої ери. Як і віки назад, так і тепер метою гімнастики були загальний всебічний фізичний розвиток та самовдосконалення, - розповідає Микола Кричук, головний тренер дитячо-юнацької спортивної школи “Надія". - Сьогодні гімнастика - це гармонійне фізичне навантаження, це життєва філософія, яка реально працює. Це чудово, що ми з ЮніорБанком так добре розуміємося, та ще й маємо спільні завдання та мету - виховати наших діток сильними не тільки духом, але й тілом. Крім того, співпадають і основні принципи гімнастики та БізнесШколи, які вчать дитину бути лідером, володіти ініціативою в будь-якому починанні. І навіть якщо наші вихованці потрапляють в непросту ситуацію, у них з'являється набагато більше можливостей вибратися з неї, оскільки і гімнастика і БізнесШкола виховують силу духа, впевненості в собі, самодисциплінують і акцентують наших дітей на особистих досягненнях, індивідуальності, розвивають власні амбіції, виховують гармонійно розвинену особистість”.


Освітня програма “ЮніорБанк” стартувала в 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні та Латвії, об’єднуючи понад 500 000 школярів. У 2012 році ЮніорБанк було визнано однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки «Освіта та кар’єра», яку щороку проводять Міністерство освіти та Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!