Конкурс "Міс Кіровоград-2016: Інтернет-голосування!

25.03.16, 17:31

ГОЛОСУЙТЕ ЗА ПОСИЛАННЯМ

Традиційно навесні у Кіровограді проводиться конкурс краси - у рамках Національного Конкурсу «Міс Україна», який вже довгі роки є найпрестижнішим і рейтинговим заходом світу краси нашої країни. Крім того, саме Національний Конкурс "Міс Україна" має право делегувати учасниць на міжнародний конкурс "MissWorld ".

У Кіровограді конкурс проводить агенція «Стиль Моделс» - протягом більш ніж десяти років. Їхній досвід дозволяє організувати конкурс «Міс Кіровоград» як завжди яскраво і по-справжньому професійно. Крім свята, яка відбудеться на сцені, ви можете долучитися до голосування за красунь он-лайн. Стиль учасниць - від Self Made Goup, прикраси - від Florange.

ГОЛОСУЙТЕ ЗА ПОСИЛАННЯМ

Переможниця голосування на сайті "Тусовка" отримає від редакції подарунок! Більш детально про сам конкурс (дата, місце, квитки) можна дізнатися за телефонами: 050-341-00-43, 050-564-73-15. Генеральний партнер - Благодійний Фонд Ярослава Бублика. Стиль учасниць - від Self made group. Макіяж та зачіски - Олена Стенчикова. Прикраси - від Florange.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!