Навчання, гра, драйв та маса позитивних емоцій замість нудних уроків

16.03.16, 12:00

Вже другий рік поспіль ЮніорБанк Кіровоградської філії проводить неймовірні, креативні, драйвові квести та екскурсії, допомагаючи школярам легко, з посмішкою та гарним настроєм освоїти складну фінансову грамоту. У минулому році було проведено більше 150 квестів та екскурсій для учнів кіровоградських шкіл, а з початку нинішнього - оновлене приміщення регіонального управління ПриватБанку випробували на міцність уже сотні кіровоградських школярів. Квести, екскурсії, навчання основа фінансів та банківської справиу БізнесШколі - все для всіх від 6 до 17 років, і абсолютно безкоштовно.

“Кіровоградська БізнесШкола ЮніорБанку працює вже не один рік, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - За це й час сотні випускників познайомились з роботою Банку, отримали базові знання із фінансової грамотності для школярів, навчилися користуватися банківськими картками та іншими продуктами. А ще, мої діти навчились мріяти та медитувати, танцювати та виготовляти неймовірні речі “hand-made”.

Випускники БізнесШколи стають доками у банківській сфері: впевнено визначають критерії надійності банків, вправно справляються зі сімейним бюджетом та вміють знайти оптимальне фінансове рішення у непростих життєвих ситуаціях. І яку б професію кіровоградські юніори не оберуть в подальшому, отримані знання і практичні навички завжди допоможуть їм у дорослому житті. ЮніорБанк не тільки навчаєфінансової грамоті, але й підтримує програми здорового способу життя для школярів, проводить неймовірно цікаві акції та конкурси, дає можливість дітям розвиватись всебічно та гармонійно.
Освітня програма ЮніорБанк стартувала ще у 2009 році в Україні. У 2012 році ЮніорБанк було визнано однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки “Освіта та кар’єра”, яку щороку проводять Міністерство освіти та Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!