Погляд Анастасії Мусатенко та Володимира Крутоуса на тележурналістику

05.03.16, 12:00
Учасники тренінгу
Учасники тренінгу

Проект "Media-кузня", підтриманий програмою "Активні громадяни" Британської ради в Україні, відкриває нові погляди на регіональну тележурналістику. Днями для учасників третього тренінгу, який відбувся у приміщенні Прес-клубу, випала нагода поспілкуватися з Анастасією Мусатенко та Володимиром Крутоусом, які розповіли про те, як прийшли в професію, якими було становлення та як вони працюють над постійним професійним зростанням.

Анастасія Мусатенко метафорично називає свою любов до телеефірів "залежністю в кадрі". Їй вдалося за півтори години активного спілкування з учасниками розкрити і золоті правила телеведучої інформаційних програм, і дати поради щодо створення смачних текстів та як їх "продати".

Анастасія Мусатенко
Анастасія Мусатенко
- Що зімпонувало у її виступі: відвертість, досвід, відкритість, бажання розвиватися, гумор, вміння тримати аудиторію, витримувати логіку викладу, робити акценти, імпровізувати, посміхатися. Мені до цієї зустрічі ніколи не випадало нагоди поспілкуватися з Анастасією, а шкода: такі люди вміють надихати. Я точно не буду телеведучою, але завдяки таким відкриттям починаєш розуміти професію з середини і, звичайно, поважати людей, які їй віддаються, - ділиться враженнями у мережі Facebook одна із учасниць заходу Ірина Ткаченко. І виказує величезний респект Анастасії за визнання роботи команди!

Учасники тренінгу
Учасники тренінгу
На думку учасниці тренінгу, вміти цінувати і визнавати - це прерогатива сильних людей. Будучи сама тренером, Ірина радить Анастасії, якби тій довелося проходити кастинг на тренера, не вагатися і пробувати, бо у дівчини є до цього хист!

- Дякую за приємні відгуки! Надзвичайно кайфово провела час у товаристві відвідувачів Медіа-кузні. Завжди готова бути корисною людям,які шукають себе,у яких так горять очі,які готові до праці й експерементів! Спасибі за запрошення!, - пише у відповідь Анастасія Мусатенко у мережі Facebook.

Володимир Крутоус
Володимир Крутоус
Володимир Крутоус відкрив учасникам "кухню" створення дитячої програми, яскравого телевізійного продукту, який буде цікавим дітям. Дискутували про нові формати дитячих програм, специфіку роботи над пізнавальними програмними для дітей. Здорово, що на регіональному телебаченні вони є.

- Створювати телепродукт для дитячої аудиторії складно, але можливо, - запевнив Володимир Крутоус.

Тож, у Кіровограді Media-кузня відкриває можливості: приходь, навчайся, пізнавай, випробовуй себе! Учасники проекту вдячні його авторові - а це Вікторія Салогуб, - за можливість наблизитися до журналістики.
Наступний тренінг буде проводити телевізійне подружжя Іванових - Ірина та Павло, ведучі програми "Ранкова кава". Вони вже підготували для учасників купу завдань! Тренінг відбудеться 15-го березня у приміщенні KOWO. Слідкуйте за анонсами та вчасно реєструйтеся для участі у програмі!
Учасники тренінгу
Учасники тренінгу



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!