​«Здорове кохання»

12.02.16, 14:00

Напередодні Дня всіх закоханих відбувся тематичний квест для кіровоградської молоді

Найромантичніше свято року – гарний привід говорити про безпечні стосунки і ще раз впевнитись у своїх знаннях щодо збереження репродуктивного здоров’я. А ще – зробити це у цікавій формі, бо свято вже зовсім скоро.

Десять команд, що складались із учнів ДНЗ “Кіровоградський професійний ліцей сфери послуг” мали показати і свої знання щодо загроз, які можуть виникати для здоров’я, методів планування сім’ї та особистного захисту, і продемонструвати власний творчий потенціал.

Все це потрібно було для того, щоб визначити переможця тематичної акції-квесту «Здорове кохання». Треба сказати, що впорались вони з цим на “відмінно”, а ще паралельно отримали купу корисної інформації.

Тематична акція-квест «Здорове кохання» відбулася в рамках реалізації проекту “Здоров’я жінок Кіровоградщини, що його імплементує Кіровоградський прес-клуб у партнерстві з програмою “Здоров’я жінок України”. Програма «Здоров’я жінок України» – це п’ятирічна Програма (2011- 2016 рр.) Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Програма впроваджується Інститутом досліджень і тренінгів імені Джона Сноу.

Мета програми «Здоров’я жінок України» – сприяти збереженню репродуктивного здоров’я жінок та пар України шляхом покращення використання сучасних та ефективних методів контрацепції як альтернативи непланованій вагітності та абортам.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!