Творча зустріч оркестру “Зміна” на Волинщині

02.02.16, 18:00

Народний художній колектив оркестр духових інструментів “Зміна” (керівник О. Ніщеменко) Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості активно підтримує дружні стосунки з численними духовими оркестрами з усієї України. Вже звичною стала їх практика взаємного візиту на основі професійних інтересів. Чергова зустріч колег відбулась у Палаці учнівської молоді міста Луцька. Мета візиту – надання кваліфікованої допомоги керівникам профільних гуртків, популяризація успішної діяльності оркестру духових інструментів “Зміна” та Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.

Керівники духових оркестрів та ансамблів Волинської області у дружній атмосфері вивчали досвід О. Ніщеменка на відкритому практичному занятті та під час виступу на “круглому столі”. Закінчилася дводенна творча зустріч концертною програмою за участі місцевих колективів та гостей міста.

Вихованці “Зміни” зізнались, що на них чекав особливий сюрприз – зустріч із випускником колективу – Медведєв І.О. Отримавши міцні знання та відмінні навики гри у духовому оркестрі, Ігор Олександрович поєднав своє життя з музикою на професійному рівні. У розквіті своєї кар’єри був диригентом військового оркестру. Нині у відставці, але знайшов себе у педагогічній сфері, тому є викладачем по класу труби.

Вихованці та керівники гуртків оркестру отримали найтепліші спогади під час дружнього спілкування та екскурсії до замку Любарта. Наостанок адміністрація та педагогічний колектив Палацу учнівської молоді міста Луцька вручили “Зміні” письмову подяку за активну пропаганду музичного мистецтва, участь у творчій інтеграційній зустрічі.

Я. Ликова, методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!