Хмарний офіс діє у кіровоградських школах

12.01.16, 18:00

Наприкінці минулого року Кіровоград долучився до ініціативи Microsoft впровадження хмарних технологій в освітній процес. В навчальних закладах міста було розгорнуто Office 365 безкоштовно.

Вчителі інформатики Анна Пікуща, НВК «Кіровоградський Колегіум» та Ірина Непоп, ЗОШ № 32 забезпечили продуктивну роботу своїх колег під час проведення тренінгів присвячених Office 365. До участі долучилось понад 50 вчителів.

Практична частина включала ознайомлення з основними сервісами, вивчення питань щодо організації спільної роботи та здійснення комунікації з використанням Microsoft Office 365, зокрема: • авторизація на порталі (portal.office.com); • робота з електронною поштою Outlook; • робота з календарем; • робота з OneDrive; • робота з Sway.

По завершенню практичної частини всі мали змогу одержати відповіді на запитання, що виникли, а також отримали сертифікати. Також Кіровоград відвідав Артур Кочарян, координатор програми учитель-експерт Microsoft Україна, який зазначив, що компанія відкрита до пропозіцій освітян та навчальних закладів міста. Маєте ідею – звертайтесь!
Автор: Маргарита Калюжна, сертифікований учитель-експерт Microsoft, координатор освітніх програм Microsoft у Кіровограді та області.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!