Open Space «Як згуртувати фрілансерів»

08.01.16, 18:00
фото з сайту https://upload.wikimedia.org/
фото з сайту https://upload.wikimedia.org/

Громадська організація «Українська мережа освіти дорослих та розвитку інновацій» в рамках проекту «Фріланс-майдан» оголошує конкурс на участь у Відкритому простору (Open Space) «Як згуртувати фрілансерів», який відбудеться 16-17 січня 2016 року у місті Краматорськ.

Мета заходу – це зібрати під одним дахом досвідчених фрілансерів та початківців у цій справі, замовників з метою обговорення проблем та пошук шляхів їх вирішення, пошук шляхів згуртування фрілансерів, обмін досвідом.

Запрошуються досвідчені фрілансери, фрілансери-початківці, віддалені співробітники, які проживають у Донецькій, Луганській областях та в інших регіонах України, роботодавці, які залучають фрілансерів, представники недержавних організацій, що працюють у сфері розвитку підприємництва.

Участь у заході безкоштовна, організатори забезпечують учасників харчуванням, роздатковим матеріалом, проживанням, компенсують витрати за проїзд в обидва боки (потяг, автобус при наявності оригіналів квитків). Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням до 11 січня 2016 року. Про результати відбору буде повідомлено 12 січня 2016 року на електронну адресу кандидата. За додатковими питаннями та коментарями звертатися до керівника проекту Наталі Семиволос за електронною адресою - semyvolos.unaedi@gmail.com Проект «Фріланс-майдан» реалізується за підтримки Програми Розвитку ООН в Україні та Уряду Японії. Контакти - Наталя Семиволос semyvolos.unaedi@gmail.com



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!