Насолода для кофеманів у розстрочку

23.12.15, 14:00

Нарешті здійснилась мрія кіровоградських кавоманів та поціновувачів чаю. Магазин справжньої кави "Teakava", що у Кіровограді по вул. Шевченка,41, став партнером ПриватБанку. Відтепер бажаючі не лише спробувати справжій напій, але й самостійно його приготувати, можуть купувати увесь товар - різні сорти кави, чаю, кавові машини у розстрочку.

“Ми пропонуємо товар на усі смаки та кишені. Якщо ви маєте бажання придбати власні кавові машини, але не маєте достатньої суми - не проблема, купуйте у розстрочку - розповідає Артем Кравченко, директор магазину "Teakava". - На наших клієнтів чекає ще один приємний сюрприз - ми пропонуємо оплачувати наш товар не лише частинами, але й даруємо 2% бонусів на їх рахунох, звичайно при умові сплати за покупки карткою ПриватБанку”.

Сервіс ПриватБанку“Миттєва розстрочка” дозволяє купувати як товари, так і послуги в розстрочку, з можливістю вибору кількості частин, на які буде розбита сума покупки. Оформити послугу можна відразу на касі магазину - партнера, достатньо тільки повідомити продавцеві, що ви хочете скористатися даною програмою і розплатитися карткою ПриватБанку. Договором при цьому стає чек про покупки з POS-терміналу .

“На сьогоднішній день послугу "Миттєва розстрочка" пропонують більше 150 торгівельних точок області різного напрямку - від продуктів харчування і побутової техніки до ювелірних виробів і автомобільних послуг, - розповідає Наталія Ніколаєнко, керівник Направлення “Оплата частинами” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - З кожним місяцем кількість таких точок буде тільки рости, а це означає, що незабаром придбати практично будь-який товар можна буде з розстрочкою платежу. Наразі користуватись покупкою можна уже сьогодні, а її повну вартість поступово оплачувати частинами”.
В Кіровоградській області з початку року за програмами "Миттєва розстрочка" і "Оплата частинами" було здійснено більше 3000 покупок на загальну суму у 7млн.грн. Скористатися можливістю даних програм можна в майже 500 торгових точках області, перелік яких можна знайти на сайтіПриватБанку.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!