​Кіровоградці можуть безкоштовно оплачувати комунальні платежі

18.12.15, 18:00

Питання введення комісії за сплату комунальних послуг дещо засмутило кіровоградців. Та ПриватБанк запрошує скористатись послугами, які економлять гроші, час та нерви. Досить лише підключити послугу “Регулярний платіж” та мати спокій. До речі, послугу можна підключити як у будь-якому відідленні ПриватБанку, так і самостійно, вдома, скориставшись Інтернет-банком Приват24.

Для сплати комунальних послуг або для проведення будь-яких повторюваних платежів клієнтам ПриватБанку вже не потрібно відвідувати відділення. Достатньо замовити послугу, і кожен місяць з рахунку або картки клієнта буде списуватися необхідна сума. Клієнту достатньо вказати лише реквізити одержувача платежу, суму та періодичність списання коштів, і можна назавжди забути про черги в касу.

“Коли співробітники банку мені розповіли про послугу, я вирішив спробувати, - ділиться враженнями кіровоградець Андрій Делієв. - Спочатку чекав на кожне 5 число та ретельно звіряв усі платежі, хвилювався. Тепер навіть забуваю, що слід сплачувати та коли. Про оплачені рахунки нагадує Банк СМСками. Дуже зручно, а головне - безкоштовно. Тепер рекомендую усім знайомим підключити регулярку та забути про усі незручності з оплатами”.

“Ми пропонуємо клієнтам декілька видів регулярних платежів, - розповідає Олексій Харін, керівник Направлення масових платежів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Це з фіксованою сумою оплати чи за сумою заздалегідь надісланого рахунку. Регулярним платежем з фіксованою сумою можна скористатись для погашення заборгованості за кредитом, поповнення мобільного телефону або плати за Інтернет. Тобто там, де сума сплати фіксовани, і не змінюється. Регулярний же платіж за надісланими рахунками ідеально підходить для оплати комунальних послуг з нефіксованими сумами платежів. У цьому випадку з рахунку клієнта списується конкретна сума, яку вказав банку постачальник послуг”.

Після здійснення платежу на мобільний телефон клієнта приходить безкоштовне SMS-повідомлення. При необхідності можна безкоштовно замовити квитанцію про оплату в будь-якому відділенні ПриватБанку або роздрукувати самому через Інтернет-банкПриват24”. З початку року кіровоградці, користуючись послугою “регулярні платежі”, зробили більше півмільйона транзакцій. Загальна сума комунальних та інших платежів склала 87,3 млн.грн.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!