Неординарний та яскравий Хелловін влаштували школярі у банку

11.11.15, 18:00

Напередодні святкування Дня всіх святих кіровоградські юніори - учні загальноосвітньої школи №6, завітали до мідл-офісу регіонального управління ПриватБанку та влаштували справжнє костюмоване свято.

“Ми давно товаришуємо з ЮніорБанком, тому вирішили не просто прийти на квест, а перетворити його на справжнісіньке яскраве та незабутнє свято, - розповідає Марк Табакар, учень 6 класу спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6. - Коли ми зайшли у костюмах до приміщення, то деякі клієнти аж оторопіли (посміхається). Та потім вони все зрозуміли і навіть аплодували нам. Ну, а атмосфера свята та радості залишилась думаю надовго”.

До свята долучились і співробітники банку. Так, молоді банкіри із центрe обробки дзвінків (Call Centre) не лише познайомили юніорів з особливостями своєї роботи, а навіть приєднались до святкування, примірявши на себе і костюми і маски. “А мені дуже сподобався квест “Цукерка або пін-код”, - долучається до розмови Ніна Гаврилюк, учениця 6 класу спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6. - Було страшенно цікаво. По всьому банку ми шукали кейс з грошима, куштували смачнючі цукерки та переповідали одні одному “моторошні оповідалки” про нерозумних людей, які виказують свою секретну інформацію - пін-код, номер картки чи заповідне слово (пароль)”.
БізнесШкола ПриватБанку навчає не лише фіансовій грамоті. Тут з дітьми проводять цікаві ігри, квести, екскурсії тощо. Навчають розумно та безпечно користуватись банківськими картками. Наразі платіжна карта Юніора - це потужний виховний інструмент. Діти знають, скільки грошей на рахунку і скільки можна витратити. Тут і планування та контроль витрат, а ще дитина починає розуміти, як слід розпоряджатися та цінувати кожну копійку. І що найголовніше - наші діти поступово стають самостійнішими та впевненішими, позбавляючись від надмірної батьківської опіки. На даний момент ЮніорБанк налічує більше 450 000 клієнтів в Україні та інших країнах і продовжує активно розвиватися.
Хелловін або Відьо́мська ніч — сучасне свято, яке походить від старовинного кельтського. Святкується в ніч на 1 листопада. Після прийняття християнства його святкували як «надвечір'я Дня всіх святих». Найгучніше відзначається у США, Канаді, Ірландії та Великій Британії. Не будучи державним святом, за популярністю Хелловін поступається лише Різдву. В Україні набуває поширення після здобуття незалежності, разом із пожвавленням процесів американізації наприкінці XX ст. у світі. Під час святкування Хелловіну відбувається традиційне випрошування цукерок дітьми, відвідування тематичних костюмованих вечірок, прикрашання оселі та будівель, вирізання ліхтаря з гарбуза, цукрування яблук, розведення вогнищ, ловлення яблук з відра, розігрування, розповідання моторошних оповідок, перегляд фільмів жахів тощо.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!