Медіа-коваль Андрій Флоренко - на Медіа-кузні

06.11.15, 10:00

Кіровоградська Медіа-Кузня створює багато можливостей для учасників: спілкування з практиками, збагачення досвідом журналістів, редакторів, макетувальників, науковців! Медіа-кузня - це завжди нові відкриття, творча атмосфера, створення нового освітнього середовища, у якому на першому місці партнерство і повага до кожного. Четвертий модуль "Workshop. Газету зробити просто" відбувся у партнерстві із Тренінговим центром №1.

- Такої запальної та динамічної сесії у нас ще не було!, - розповідає ініціатор і натхненник проекту Ірина Ткаченко. Андрій Флоренко поділився своїм досвідом верстальщика, зруйнувавши ряд стереотипів про цю професію. Виявляється, візуальний смак людини, яка верстає видання, має вирішальний вплив на його успіх!

Андрій продемонстрував приклади типових помилок у верстанні газет, поділився ефективними інструментами позиціонування видання та своєю енергетикою довів, що навчатися можна весело і цікаво! У цьому йому активно допомагала Ганна Дядечко, тренер програми "Active Citizens Kirovohrad" Далі дивіться відео від Типовий Поет - черговий динамічний тізер про #mediaкузня



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!