Кіровоградська журналістка Ірина Іванова представить Україну у програмі обміну Британської ради

06.11.15, 12:00

Цього літа Кіровоградський прес-клуб став партнером Британської ради в України у виконанні програми «Активні громадяни». Дана програма передбачає започаткування цікавих локальних ініціатив, які можуть призвести до глобальних змін на краще. Один із проектів серед десятка, написаних кіровоградцями після серії тренінгів, це проект «Професія щасливої людини», що його започаткувала журналіст Ірина Іванова. У рамках цього проекту діти і юнацтво зустрічаються із представниками різних професій, дізнаються чимало нового про роботу у різних галузях, розвиваються та розважаються.

Ірина Іванова
Ірина Іванова
Восени Британська рада в Україні повідомила і Кіровоградський прес-клуб, і інших партнерів, що незабаром відбудеться три міжнародних навчальних візити до Марокко, Бангладешу і Сполученого Королівства. Відповідно, партнери могли подати кілька кандидатур на участь у цих міжнародних обмінах за програмою «Активні громадяни» - тих людей, що написали та виграли гранти.


- Від Прес-клубу ми подали дві кандидатури із чотирьох учасників, котрі виграли міні-гранти і втілюють проекти, оскільки була вимога по віку (проект спрямовано на молодь) та по доброму знанню англійської мови, - розповідає керівник Кіровоградського прес-клубу реформ Вікторія Талашкевич. За її словами днями Прес-клуб отримав підтвердження, що Ірина Іванова пройшла відбір та візьме участь у міжнародних навчальних обмінах.

- Я щиро вітаю Ірину, і бажаю їй не тільки гарної поїздки і приємних вражень, але й нових цікавих контактів, що допоможуть у подальному реалізувати на Кіровоградщині ще багато проектів соціальної дії, - бажає Вікторія Талашкевич.

Довідка: «Активні громадяни» - це програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Проект стартував в 2009 році та реалізується більше ніж у 40 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії. Мета проекту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог. В Україні проект розрахований на розвиток серед молоді знань та навичок, які б сприяли міжкультурному діалогу та вирішенню конфліктів в масштабі всієї України, насамперед на Сході України. Партнер програми «Активні громадяни» у Кіровограді – «Прес-клуб реформ» (керівник – Вікторія Талашкевич).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!