Весела гра «Потряси та назбирай»

03.11.15, 12:00

Найвеселіший фінансовий мобільний додаток «Скарбничка» від ПриватБанку поповнився новою функцією. Весела гра «Потряси та назбирай» допоможе накопичувати гроші на свої важливі покупки та бажання простим рухом смартфону. При цьому спосіб перерахування грошей щоразу буде вибирати ігровий барабан у стилі передачі «Поле Чудес».

«У наш смішний додаток «Скарбничка» додалася функція «Потряси та назбирай». Вже півгодини трясу... Натрусив близько 5 000 грн, – говорить перший заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. – До речі, у додатка всього 115 000 установок і близько 1 млн сеансів на місяць, а взагалі нашою послугою «Скарбничка» користуються понад 8 млн клієнтів».

Налаштувати опцію «Потряси та назбирай» дуже просто – потрібно оновити додаток і в налаштуваннях вибрати функцію «Потряси та назбирай». Далі залишається вибрати картку, з якої гроші будуть йти в «Скарбничку», та суму, у діапазоні якої можна буде поповнювати «Скарбничку» таким способом.

Детальніше про нову функцію можна дізнатися, переглянувши коротке відео. ПриватБанк у 2013 році випустив додаток «Скарбничка» для Android та iPhone, що дозволяє керувати особистою програмою накопичень з мобільного телефону. «Головний герой» додатка – кумедна свинка, настрій якої залежить від надходжень до «Скарбнички». Також у додатку є графіки надходжень та інструменти для керування способами накопичень!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!