Спортивний клуб "Борець" підкорює Масляниківку

11.10.15, 14:00
автор фото - Олена Карпенко
автор фото - Олена Карпенко

Кіровоградський спортивний клуб "Борець", який розвиває у нашому місті бразильське джиу-джитсу, влітку відкрив клуб на Масляниківці, де до того часу не було жодного спортивного закладу для дітей чи дорослих. Наразі клубна робота набирає обертів - тут займається вже біля сорока діток - і хлопчики, і дівчатка. Переважно це вихованці школи №33, яка розташована за кілька десятків метрів від клубу.

Євген Скирда
Євген Скирда
Керівник клубу Євген Скирда розповідає, що приміщення досить просторе (вся будівля - біля 400 квадратів), і показує, що вже проведені ремонтні роботи - є роздягальні, душові, велика зала у 140 метрів квадратних для занять, зроблено опалення ( з понеділка включать, щоб було тепло).

До клубу можна приводити діток віком від чотирьох років (клуб діє у приміщенні "Акустика" у центрі міста та біля школи №33 на Масляниківці - сюди ходить маршрутка №116). Що ж стосується дорослих, то тут вікових обмежень фактично немає. Бразильське джиу-джитсу - це той вид спорту, який кожному дає те, що людині потрібно: дозвілля, упевненість у собі, здоровий спосіб життя, нових друзів.

Телефонуйте, щоб дізнатися більше про клуб: 066-238-53-62 (Євген Скирда). І дивіться фото, що їх зробила Олена Карпенко.




  • Євген Скирда

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!