Тиждень донорства у Кіровограді

02.10.15, 16:00

З 5 по 9 жовтня у Кіровограді пройде тиждень донорства – всеукраїнська акція «Допомогти може кожен», повідомляють організатори. Ініціатор заходу в Кіровограді – осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація Регіональних Ініціатив».

«Ця акція проходитиме одночасно у 22 містах України. Аби залучити якомога більше людей до здачі крові, ми вирішили привернути увагу молодих і здорових людей своєрідним онлайн-флешмобом у соціальних мережах – Донор Челендж. Виклик, який учасник передаватиме своїм друзям і знайомим, змусить їх прийти і допомогти кров’ю людям, які її потребують», – наголосив голова осередку ФРІ у Кіровограді Дмитро Бабак.

Аби долучитися до акції, треба:

1. Заповнити анкету https://docs.google.com/forms/d/1hgzSsYnnUtEpMWsT8GaV-qHHs2miZAhmMi_bDy6Fb-o/viewform

2. Здати кров у донорському центрі

3. Зробити селфі з медсестрою або учасниками

4. Поширити фото на своїх сторінках у соціальних мережах з хештегом #всеукраїнська_акція_донорства і передати естафету наступним учасникам.

Прийом крові відбуватиметься в обласній лікарні (просп. Університетський, 2/5) з 10:00 до 12:00. Телефони: 0522-55-13-12, 39-71-70. Координатор акції: 066-616-51-28 (Дмитро Бабак).

Всеукраїнська молодіжна громадська організації "Фундація Регіональних Ініціатив" (ФРІ) - потужний центр підтримки молодіжного руху, молодіжних організацій та підготовки молодих лідерів в Україні. Діємо з метою зміцнення молодіжного руху, навчання і забезпечення активних учасників об'єднань молоді, розвитку студентських та загалом молодіжних ініціатив. Стратегічною метою діяльності ФРІ є збільшення кількості молодих активістів громадського життя, щоб почати невпинну ланцюгову реакцію позитивних змін в суспільстві. ФРІ є незалежною неурядовою організацією, не належить до жодної з політичних партій, не підтримує жодного партійного лідера і не бере участі у виборах як сторона виборчого процесу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!