Аби гроші приносили прибуток, їх слід розмістити на депозиті

26.09.15, 18:00

“Зловмисники проникли в будинок кіровоградців й заволоділи їх особистим майном: грошима у сумі 15 тисяч гривень, 5000 доларів США, мобільними телефонами та золотими прикрасами на суму близько 14 тисяч гривень”… повідомляє офіційний сайт УМВС у Кіровоградській області.На жаль такі повідомлення все частіше з’являються у новинних стрічках ЗМІ.

Такі вкрай неприємні події трапляються у громадян, які не дбають про безпеку своїх заощаджень. На жаль ті, хто наважується на злочин, досить добре знають психологію власників - хто, де і як ховає коштовності, гроші та цінні папери. ПриватБанк рекомендує кіровоградцям не ризикувати ні майном, а ні житттям чи здоров’ям і зберігати конфіденційні документи, цінні папери, готівку, ювелірні прикраси та інші цінності у надійних банківських сейфових скриньках. Сейфи надійно захищені для зберігання цінностей: кожен депозитарій відповідає вимогам про технічний стан та організацію охорони приміщень банків. Сейфи мають два замки і відкриваються при одночасному повороті двох ключів, один з яких знаходиться у клієнта, а другий - у банкіра. Система двох ключів гарантує збереження майна у випадку крадіжки чи втрати ключа від скриньки.

Аби гроші не лише надійно зберігались, а ще й приносили прибуток, їх слід розмістити на депозитному рахунку. ПриватБанк займає лідируючу позицію серед українських банків по депозитному портфелю, що підтверджує його репутацію найнадійнішої банківської установи.Сьогодні розроблено велику кількість депозитних програм, серед яких кожен може знайти оптимальне рішення. Крім того, ПриватБанк пропонує розміщувати депозити online: в Приват24, на сайті Банку чи через мобільний додаток “Мої вклади”. Таким чином, кожен клієнт має можливість самостійно відкривати депозитні рахунки, миттєво розміщувати гроші без відвідування банку, дистанційно поповнювати, контролювати в режимі реального часу залишки та спостерігати, як стабільно зростають доходи на його депозитному рахунку.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!