У Кіровограді нагородили переможців всеукраїнського конкурсу

21.09.15, 12:00

В Головному управлінні фіскальної служби області нагородили переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу „Майбутнє країни – у мріях дитини – 2015”. На церемонії нагородження, яка відбулась в режимі відеоконференцзв’язку, юних дарувань вітав особисто Голова ДФС України Роман Насіров.

«Конкурс проводиться вже більше десяти років. Він змінював назву та формат, але ідея його залишається незмінною – побачити, як діти виражають свої емоції та почуття, як бачать майбутнє. А оскільки вони і є наше майбутнє – ми маємо змогу уявити, як ми житимемо надалі, як змінюватиметься суспільство, як сплачуватимуться податки та на які потреби вони будуть витрачатися», – зазначив Голова ДФС Роман Насіров.

Приємно відзначити, що одним із переможців загальнонаціонального етапу конкурсу у категорії „Комп’ютерна графіка” стала юна знам’янчанка Анна Міргасімова, яка отримала від корпорації Іntel електронний рідер WexlerBook.

«Я вперше брала участь у цьому конкурсі і одразу здобула призове місце. Дякую організаторам за те, що є такий конкурс. Тому що він дає можливість дітям замислитись про роль податків у державі, – зазначила Анна. – В наступному році також обов’язково візьму участь в цьому конкурсі».

Інші дітки-переможці обласного етапу конкурсу « Майбутнє країни – у мріях дитини – 2015» також не залишилися без подарунків. Перший заступник начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області Олег Лічман вручив цим учасникам почесні дипломами та цінні призи.

«Приємно те, наскільки фундаментально наші діти підійшли до виконання своїх робіт, демонструючи глибоке розуміння важливості сплати податків, оскільки від цього залежить економічна стабільність держави. В роботах було багато тривоги, переживання за долю України, але незважаючи на це, всі твори випромінювали величезний оптимізм і віру в мир та злагоду», – зазначив Олег Лічман.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!