Шахтарі Кіровоградщини отримують зарплату з пластикових карт

21.09.15, 14:00

Працівники шахт Інгульська, Смолінська та Новокостянтинівська Державного підприємства “Східний гірничо-збагачувальний комбінат”, власники карток ПриватБанку, отримують зарплату миттєво та без перешкод. Зняти готівку вони можуть у будь-якому куточку України та в будь-який час доби. Адже ні для кого не секрет, що банкомати та відділення ПриватБанку є скрізь, до того ж Банк відмінив комісію за зняття готівки в банкоматах усіх інших банків. Сьогодні керівники підприємств установ та організацій усіх форм власності впевнено роблять вибір на користь ПриватБанку.

“Найтехнологічніші та найінноваційніші впровадження надають нам численні переваги - розповідає Олена Корж, керівник направлення по залученню та реалізації зарплатних проектів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Лише ПриватБанк пропонує зарахування коштів на зарплатні карти працівників в режимі онлайн, тобто кошти зараховуються на банківську картку миттєво. Працівники отримують свої гроші вчасно і швидко, без будь-яких затримок”.

Зарплатний проект від ПриватБанку – це не лише гнучкі тарифи і онлайн-допомога бухгалтеру, але й соціальний пакет для працівників підприємства. Із зарплатною картою клієнт отримує: карту “Універсальну”, підключення до інтернет-банку Приват24 - для дистанційного банківського обслуговування, регулярні платежі, платіж за безкоштовним телефоном 3700, SMS-банкінг, SMS-банкінг для смартфонів, екстрені гроші, можливість заробити з допомогою “Бонус Плюс”, оформлення додаткових карток для себе та членів родини тощо.

“Вже не один рік я отримую зарплату у ПриватБанку, - розповідає Микола Якимов, машиніст конвеєра Смолінської шахти ДП “Східний гірничо-збагачувальний комбінат”. - Відверто скажу - одне задоволення. Це і величезна кількість відділень, банкоматів, і терміналів, і користування картою “Універсальна”, що надає ряд універсальних можливостей — встановлення кредитного ліміту до 5 середньомісячних окладів, з безвідсотковим періодом 55 днів. Крім того, користування цією картою надає можливість отримувати не тільки бонуси, але й 10% нарахувань на остаток власних коштів. Найбільше задоволення отримую від інтернет-банку Приват24. Сидячи вдома, я контролюю усі свої рахунки з домашнього комп’ютера, планшета або смартфона, можу оплатити всі комунальні платежі, переказати кошти на будь-яку картку чи рахунок, навіть купити білети. Оце сервіс!”

На сьогодні Кіровоградська філія ПриватБанку обслуговує більше 1 800 організацій та установ усіх форм власності. Майже 88 000 працівників цих підприємств отримують зарплатню на пластикову картку ПриватБанку.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!