“Віртуальний політ” стане успішнішим з ПриватБанком

19.09.15, 18:00

ПриватБанк поздоровив усіх авіаторів Кіровоградщини з професійним святом та долучився до проекту “Віртуальний політ для кожного школяра”. Цей проект став одним із переможців програми розвитку молоді та громад “Активні громадяни” (Active Citizens), що її впроваджує Британська Рада в Україні. На Кіровоградщині ця програма представлена партнерами - громадською організацією "Прес-клуб" та обласною науковою універсальною бібліотекою імені Чижевського як члена "Української Бібліотечної Асоціації".

“Ми дізнались про програму та проекти-переможці із засобів масової інформації, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Враховуючи небайдужість Банку до інноваційних проектів та програм, а особливо тих, які створюються нашими партнерами, а в даному випадку це Кіровоградська льотна академія Національного авіаційного університету, у нас звичайно виникло бажання долучитись. І наша допомога виражена не лише матеріально, але й практично. Наші юніори з задоволенням стануть постійними відвідувачами інтерактивного музею для школярів”.

Аби проект запрацював наповну та віртуальні відео-мандрівки стали реальністю, ПриватБанк подарував сучасний новенький телевізор та вніс до навчально плану БізесШколи ЮніорБанку регулярне відвідування інтерактивного музею для школярів. Кіровоградські юніори з задоволенням познайомляться з професією пілота та дізнаються про історію рідного краю, країни та світу.

Довідка: “Активні громадяни” – це програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Мета проекту - сприяти соціальним змінам і забезпеченню сталого розвитку. Інструментів для цього багато, але Британська Рада робить акцент на створення і розбудову мережі молодих лідерів - із залученням партнерських молодіжних організацій. В Україні програма "Активні громадяни" діяла з 2009 року, але у 2012 була призупинена через неможливість співпраці зі злочинним режимом, розповідає керівник програми Віталій Тихонович. Нині ж програму відновлено і вона сприяє прямим контактам через культурні, географічні та політичні кордони. Україна стала сорок першою країною, яка долучилася до програми. У Європі наша держава залишається єдиною, в якій програма перебуває в активній стадії. Після України членом програми стали Сполучені Штати Америки. Британська Рада в Україні активно працює у сфері розвитку суспільства та допомагає громадянам та установам розвивати більш відкритий та стабільний світ без кордонів, вирішуючи питання громад та глобальні виклики.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!