Професія кулінарного фото-блогера це професія щасливої людини!

10.09.15, 12:00

У Кіровограді стартував проект "Професія щасливої людини", що його започаткувала Ірина Іванова (Константінова). Мова про серію тренінгів та зустрічей для школярів і молоді із представниками різних професій. Проект створено у рамках програми "Активні громадяни", що фінансується Британською радою в Україні.

Першою у проекті виступила кулінар та блогер Галина Артеменко: це було яскраво, смачно і дуже цікаво! На тренінг завітали як студенти, що вже обрали своєю професією кулінарію, так і школярі та ліцеїсти, які досі визначаються зі своїм майбутнім. На фото видно, що Ірина Іванова та Галина Артеменко не просто показали гарні фото чудових страв (авторство фото і страв - Галина), але й купили різні продукти, зробили "заготовки" та запросили учасників зустрічі самим (!) приготувати та задекорувати десерти.

Запах у приміщенні "Тренінгового центру №1", де проходив захід, стояв неймовірний: ваніль, зефір, шоколад, сливи, яблука - просто розкіш! На фото цього не передати, але дякуємо за репортаж Ганні Дядечко!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!