Перше вересня запам'ятається юному олександрійцю через кілька причин

10.09.15, 10:00

Ще у червні ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку оголосив про проведення акції “Здійсни свою мрію з карткою ЮніорБанку” для учнів шкіл Олександрійського району. Усі відділення ПриватБанку м.Олександрії ціле літо шукали щасливого школяра, який оформить картку Юніора, сплатить нею покупку у торгівельних точках - партнерах ПриватБанку та надасть чек до будь-якого відділення.

Потрачені 40 грн з картки Юніора на покупку канцтоварів у магазині “Оптовичок” принесли перемогу учневі 1-Д класу Олександрійського колегіуму Костянтину Іваненко, який для здійснення свої мрії отримав від ЮніорБанку подарунковий сертифікат на суму 2 тис грн.

“Я не чекав на таку реакцію переможця та його батьків, - розповідає Дмитро Лаврентьєв, керівник відділення №112 ПриватБанку м.Олександрії. - Коли побачив сльози радості на очах у Кості та його мами, то навіть спочатку розгубився. Вони до останнього не могли повірити у реальність подій. Навіть урочисто та привселюдно на лінійці вручений сертифікат не допомагав, - посміхається банкiр.

Дійсно 1 вересня Костянтину Іваненку запам’ятається назавжди. У цей день він став не лише першокласником, але й переможцем акції “Здійсни свою мрію з карткою ЮніорБанку”.

“Ми дуже вдячні ЮніорБанку за проведення таких акцій, - ділиться враженнями Микола Іваненко, батько Костянтина. - До останнього ми не вірили і не чекали, що станемо її переможцями. Але це було дуже приємно, неочікувано, зворушливо та принесло нам бурю позитивних емоцій”.

Тільки у ЮніорБанку дітей навчають, як стати успішним, привчають цінувати кожну копійочку, розраховувати свої витрати, заощаджувати. Тут не лише проводять веселі квести, тут навчають та виховують. І неважливо ким і де буде працювати ваша дитина у майбутньому, знання, отримані у ЮніорБанку допоможуть впевнено розбиратися в банківських послугах та успішно управляти особистими фінансами.

Для того, щоб стати справжнім юніром та учнем БізнесШколи в наступному навчальному році, бажаючим необхідно зареєструватися на сайті. З вами зв'яжуться співробітники банку. Заняття будуть проводитися у Кіровоградській філії, у містах Олександрія, Знам”янка та Світловодськ у відділеннях ПриватБанку один раз на тиждень протягом 2 годин. Випускник БізнесШколи, який відвідував не менше 75% занять і здав фінальний іспит, отримує диплом про закінчення БізнесШколи. Кожен дипломований випускник внесений до кадрового резерву ПриватБанку і має привілеї при прийомі на роботу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!