Музеї в соціокультурному просторі

06.09.15, 14:02

З 7 по 12 вересня 2015 року на базі Кіровоградського обласного художнього музею буде проведено Всеукраїнське проблемно – цільове навчання на тему: «Музеї в соціокультурному просторі». В рамках Всеукраїнського навчання відбудеться пленарне засідання семінару «Актуальні питання музейної діяльності. Пріоритетні напрямки роботи та завдання сучасного музею» та презентація виставкового проекту Львівського музею історії релігії «Творець українського гімну» до 200-річчя від дня народження о. Михайла Вербицького.

Згідно з програмою навчання передбачено виїзні засідання для ознайомлення учасників заходу з різними напрямками діяльності найбільш цікавих музеїв Кіровоградської області та туристичними перлинами регіону.

В роботі Всеукраїнського навчання візьмуть участь представники Міністерства культури України, Інституту публічного управління і кадрової політики Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, Кіровоградської обласної державної адміністрації, Кіровоградської обласної ради, районних та міських державних адміністрацій, департаменту культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації, відділів (управлінь) культури і туризму райдержадміністрацій та міськвиконкомів, обласних художнього та краєзнавчого музеїв, міського художньо-меморіального музею О.О.Осмьоркіна та ін.

Учасниками заходу стануть директори та провідні фахівці музейних закладів України, зокрема: Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької, Житомирської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Черкаської та Чернігівської областей. На превеликий жаль не зможуть взяти участь у навчанні представники Донецької та Луганської областей, хоча вони зареєструвалися одними з перших.

Протягом шести днів навчання фахівці поділяться своїм досвідом роботи, своїми напрацюваннями, відбудеться презентація найбільш цікавих туристичних перлин нашого регіону, тощо. Пленарні засідання будуть мати відкритий характер із залученням представників засобів масової інформації. Представникам ЗМІ, які мають бажання приєднатися до музейників у дні виїздів в райони та міста області, прохання зареєструватися завчасно (у зв’язку з обмеженою кількістю міст у транспортних засобах) за тел.: 24-98-37; 24-56-81 або надіслати свої контакти на електронну пошту koxm@ukr.net і Вам зателефонують.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!