У Дендропарку відгримів останній відбірковий тур проекту "Караоке у Дендропарку"!

05.08.15, 14:00

1-го серпня, кіровоградський Дендропарк влаштував, можна сказати, традиційне, справжнє свято для любителів живої музики та співу. На майданчику перед головною сценою парку за ініціативи голови наглядової ради "Корпорації ХХІ століття" Лариси ОНУЛ, відбулось справжнє "Караоке на майдані", участь у якому зголосились взяти десятки людей.

Правила гри хоч і нагадують телевізійну версію шоу та все ж мають свою родзинку. В першому турі, за допомогою пісні "Все для тебя", було обрано 8 учасників.

Репертуар запропонованих організаторами пісень був надвідомий та майже повною мірою оновленою, що здивувало «бувалих» глядачів Караоке.

Весь парк в один голос підспівував учасникам "Караоке в Дендропарку". В півфіналі зійшлись у справжньому співочому батлі 4 учасника серед яких, за оплесками, було обрано двох фіналістів. Ними стали талановиті хлопчина та дівчина - Олександр та Христина. Ну і звичайно улюблена частина фіналу - збір грошей у капелюхи. Після недовгих підрахунків, організатори одразу визначили переможця. Ним став 19-ти річний Олександр, який зібрав рекордну суму для «Караоке» - 390,8 грн., а її опонентка Христина– 120 грн.

В подарунок від Дендропарку, фіналісти отримали картку зі значною сумою для відвідування атракціонів та сертифікати на участь у фінальному гала-концерті проекту "Караоке у Дендропарку"!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!