Максим Березкін: «Задача – перемагати у кожному матчі!»

23.07.15, 18:00

На прес-конференції, присвяченій старту «Зірки» в 25-му національному чемпіонаті України серед команд першої ліги, президент ФК «Зірка» Максим Березкін озвучив задачу, що ставить перед командою на сезон 2015-2016, пише "Гречка".

«Команда налаштовується по-бойовому. Задача – перемагати у кожному матчі, а за ходом сезону бачитимемо виходить це чи ні», - наголосив Максим Березкін. Також президент клубу відзначив, що вперше за той час, відколи він опікується «Зіркою», підготовка до міжсезоння відбулася так, як мала б бути – вдалося зберегти кістяк команди та провести повноцінні навчально-тренувальні збори. Під час прес-конференції були представлені новачки команди, з якими «Зірка» підписала контракти у міжсезоння - Олександра Деребчинського, Олексія Збуня та Ярему Каваціва. Серед новачків на представленні був відсутній лише Сергій Керножицький.

Анонс: Першу гру в сезоні 2015-2016 кіровоградська "Зірка" проведе 26 липня на домашньому полі проти ФК "Оболонь-Бровар". Початок матчу о 18:00. Читайте он-лайн програмку гри - дизайн та верстка - Андрій Флоренко.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!