Кращі туристи та краєзнавці поїдуть у Закарпаття

26.06.15, 16:00

Туристсько-краєзнавча робота є невід'ємною складовою позашкільної освіти та виховання учнівської молоді. Стало доброю традицією проводити обласні туристсько-краєзнавчі змагання, як підсумок роботи керівників гуртків за рік.

Такі змагання відбулись і цього року на базі КЗ « Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» в період з 24 до 26 червня і викликали неабияку цікавість серед учнівської молоді регіону про що свідчить кількість учасників – 15 команд , понад 100 юнаків і дівчат . Краєзнавці приїхали визначити кращого з кращих на ХVІ обласному зльоті юних туристів-краєзнавців активістів руху «Моя земля – земля моїх батьків». В свою чергу юних спортсменів-туристів чекали складні, захоплюючі дистанції на яких вони повинні були вибороти право представляти рідний край на змаганнях вищого рівня .

Три дні були насичені на різноманітні події, команди проходили цікаві етапи, виконували завдання, долали маршрути. Конкурсна програма не залишила нікого байдужим – ні туристів, ні краєзнавців, ні навіть організаторів змагань, які теж долучились до участі.

В чесній, наполегливій боротьбі під пильною увагою суддівської колегії кращими серед краєзнавців стали команди Вільшанського і Петрівського районів, а найсильнішими туристами – команди Олександрівського, Кіровоградського, Новгородківського, Маловисківського, Петрівського районів і центру туризму.

Але на цьому випробування для переможців не закінчаться – їх чекають Всеукраїнські змагання, що відбудуться в липні на теренах мальовничого Закарпаття. Бажаємо їм вдалого старту і переможного фінішу.

Вітаємо всіх учасників із захоплюючою боротьбою, бажаємо подальших успіхів і з радістю чекаємо їх на майбутніх заходах.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!