​У Новомиргороді учасники АТО отримали посвідчення

16.06.15, 18:00

Питання отримання посвідчень щодо статусу учасника бойових дій військовослужбовцям (і резервістам, і військовозобов’язаним) та працівникам Збройних Сил України, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, залишається складним. Добре, що в окремих районах області його вирішують.

Наприклад, днями у Новомиргородськый райдержадміністрації відбулась урочиста зустріч керівництва району, працівників установ та громадськості з демобілізованими учасниками антитерористичної операції на сході держави, мешканцями нашого району. Захід був організований для того аби в урочистій обстановці вручити нашим захисникам посвідчення учасників АТО.

Цю місію виконали голова райдержадміністрації Олександр Сенченко та в.о. військового комісара району Павло Заїченко. На початку заходу очільник району звернувся до учасників АТО від імені громади всього районузі словами подяки та вдячності за їх відвагу і мужність, яку вони проявляли кожного дня несучи службу в гарячих точках буремного сходу.

Потім під гучні оплески присутніх Сергій Кревенко, Віталій Лосінець, Микола Неживенко, Вадим Пашолок, Микола Рогульчик, Антон Чабарай отримали належні їм посвідчення. Далі до уваги запрошених у виконанні солістів районного будинку культури пролунало декілька патріотичних пісень присвячених захисникам територіальної цілісності України, повідомляє начальник відділу інформаційної
діяльності, комунікацій з громадськістю та організаційної роботи апарату Новомиргородської райдержадміністрації пан Гончаренко.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!