Переможці змагань "Кубок центрального регіону - 2015” отримали нагороди!

13.06.15, 10:00

Днями ЮніорБанк привітав учасників та нагородив переможців Всеукраїнських рейтингових та класифікаційних змагань ‘Кубок центрального регіону - 2015’ календаря Всеукраїнської федерації танцювального спорту, які 7 червня пройшли у Кіровограді.

“На наші змагання “Кубок центрального регіону” зазвичай приїжджають юні спортсмени з усієї країни, ось і сьогодні ми гостинно приймаємо пари як із районних центрів Кіровоградщини, так і з інших міст України, - розповідає Ігор Спінул, художній керівник народного ансамблю бального танцю “Конвалія”. - Нам надзвичайно приємно, що до нас долучились і керівники ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку. У нас з ними одна мета - виховання майбутньої еліти нашої держави”.
Переможці усіх вікових категорій у латинській та європейській програмах отримали картки Юніора та запрошення на безкоштовне навчання у БізнесШколі. “Цілісінький день тривали змагання, зморились усі, і тренери, і судді, і батьки, та лише не спортсмени, - ділиться враженнями Вікторія Заболотна, керівник направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Саме такими є наші юніори - невтомними, життєрасними, цілеспрямованими та успішними”.

Для того, щоб стати учнем БізнесШколи в наступному навчальному році, бажаючим необхідно зареєструватися насайті. З вами зв'яжуться співробітники банку. Заняття будуть проводитися у Кіровоградській філії, у містах Олександрія, Знам”янка та Світловодськ. ПриватБанку один раз на тиждень протягом 2 годин. Випускник БізнесШколи, який відвідував не менше 75% занять і здав фінальний іспит, отримує диплом про закінчення БізнесШколи. Кожен дипломований випускник внесений до кадрового резерву ПриватБанку і має привілеї при прийомі на роботу. Незалежно від того, яку сферу діяльності вибере Ваша дитина, знання, отримані в банківській школі, дозволять впевнено розбиратися в банківських послугах і управляти особистими фінансами!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!