ПриватБанк підключився до розшуку зниклих дітей

12.06.15, 16:00

ПриватБанк підключився до всеукраїнської ініціативи розшуку зниклих дітей – інформація про зниклих дітей тепер буде транслюватися на інформаційних панелях в усіх відділеннях банку. Як повідомила прес-служба банку, ПриватБанк вирішив підтримати ініціативу Співдружність волонтерів «Пошук зниклих дітей» і почав трансляцію роликів про зниклих дітей на 5 000 плазмових панелях у відділеннях банку.

«Щороку в Україні без вісті зникають від 500 до 800 дітей, і, на жаль, додому так і не повертаються близько 10% із них, – говорить перший Заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. – У середньому протягом дня відділення нашого банку відвідують близько 1 000 000 клієнтів, які зможуть побачити інформацію про розшук. Сподіваємося, що спільні зусилля батьків, волонтерів і наших клієнтів допоможуть повернути в родини зниклих дітей».


Також банк і волонтери почали розробляти програмне забезпечення для оперативного отримання інформації про зниклих і знайдених дітей, що дозволить миттєво поширювати актуальну інформацію. Крім плазмових панелей у відділеннях, інформація про зниклих дітей найближчим часом буде публікуватися і на сторінках найпопулярнішого в Україні онлайн-банку Приват24.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!