Кіровоградці не є байдужими та активно підтримують воїнів!

11.06.15, 16:00

Днями завершилася чергова акція допомоги кіровоградським воїнам, що знаходяться в зоні АТО, проведена кіровоградською обласною бібліотекою для юнацтва ім. О. М. Бойченка та громадською ініціативою «Армія SOS». Протягом трьох тижнів (з 18 травня до 5 червня 2015 року) понад 200 кіровоградців долучилися до акції «Підтримай воїна».

Побажання для військових - банер Єдине серце
Побажання для військових - банер Єдине серце
Крім збору допомоги, бібліотека організувала майстер-клас «Подаруй листівку воїну». Було організовано вуличну акцію бібліопроекту «Креативна середа» під час якої було проведено благодійний розпродаж художніх робіт та кулінарних виробів, майстер-класи від майстринь нашого міста та концерт молодих виконавців.

учасники благодійного концерту Андрій Шульга та Денис Тернавський
учасники благодійного концерту Андрій Шульга та Денис Тернавський
Бібліотекарі дякують усім небайдужим патріотам України, які долучилися до участі в акції: учням 3-а класу Кіровоградської ЗОШ № 4 за збір допомоги та учням 7-а класу за активну участь у майстер-класі «Подаруй листівку воїну» та збір допомоги; Вірі Василівні Строгановій та Ользі і Андрію Стукалам за фінансову допомогу; молодим і талановитим музикантам та виконавцям: Сергію Цигульському, Ользі Алєксєєнко, Андрію Шульзі, Валерії Галайдюк, Олегу Ковалю, Михайлу Нідзельскому,Анастасії Сулімовій, Миколі Папуші, Артуру Мельнику,Денису Тернавському, Віктору Українцеву за активну участь у благодійному концерті; кіровоградським майстриням Галині Іванівні Неділько,Світлані Леонідівні Пасашковій за проведені патріотичні майстер-класи; художниці Світлані Хавроненко.

Світлана Пасашкова навчає створювати ляльки-мотанки заговорені на мир
Світлана Пасашкова навчає створювати ляльки-мотанки заговорені на мир
На підтримку воїнів дівчина надала свої роботи для благодійного розпродажу; учням Кіровоградського професійного ліцею побутового обслуговування за виконанняхореографічної композиції «Повертайся живим» в рамках благодійного концерту та організацію доброчинного розпродажу пиріжків власного виробництва. 50 копійок з продажу кожного виробу були передані на підтримку військових. Таким чином було зібрано 40 грн., а також кіровоградським ЗМІ за активну інформаційну підтримку та всім небайдужим мешканцям нашого міста, котрі анонімно долучилися до участі в акції!

Передача волонтерам подарунків для військових
Передача волонтерам подарунків для військових
Усього учасниками акції стали близько 200 небайдужих українців, які передали на потреби воїнів продукти харчування, миючі засоби, засоби особистої гігієни та кошти у сумі 681 грн. Кожного тижня зібрані речі та продукти харчування передавалась волонтерам громадської ініціативи «Армія SOS». Тож сподіваємось, що наші хлопці відчули тепло сердець усіх кіровоградців, які в цей складний час, з найщирішими думками та побажаннями передавали героями свою допомогу.




  • Подарунки для військових від учнів 3-а класу, ЗОШ №4
  • учасники благодійного концерту Андрій Шульга та Денис Тернавський
  • Побажання для військових - банер Єдине серце
  • символічний танець Повертайся живим від учнів КПЛПО
  • кошти, що були зібрані бібліотекарями під час заходу бібліопроекту Креативна середа
  • Передача волонтерам подарунків для військових
  • Світлана Пасашкова навчає створювати ляльки-мотанки заговорені на мир
  • листівки воїнам від кіровоградських школярів

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!