Копають канал навколо парку Пушкіна: Коли закінчать?!

09.06.15, 12:00

Кіровоградці, які ходять пішки чи їздять повз парк Пушкіна у центрі міста, вже кілька тижнів спостерігають, як працює техніка на руслі каналу навкруги «острова». Втім, зрозуміло, що швидко ця справа не робиться і за один раз вичистити увесь намул до визначеної мітки не вийде. Для того, щоб робота була виконана якісно, необхідно це зробити повторно, повідомляє сайт «Гречка» з посиланням на Кіровоградську міську раду.

Хід розчистки тримає на особистому контролі секретар міської ради Іван Марковський. Днями він провів оперативну робочу нараду на місці виконання робіт. Після очищення обвідного каналу техніка і спеціалісти перейдуть на основне русло Інгулу. Тут роботи планують завершити до кінця липня. Закінчується і благоустрій та облаштування території навколо новозбудованого пішохідного мосту. Дорожники пообіцяли до 12 червня (це вже у п’ятницю) здати “під ключ” всі під’їздні шляхи і пішохідні доріжки до мосту. А до 25 червня на гранітному парапеті встановлять останню металеву огорожу….

- Парк Пушкіна на очах перетворюється у затишне і гарне місце відпочинку для кіровоградців, - відзначив Іван Марковський під час наради. – Нам залишилося довести до завершення благоустрій навколишньої території і “острів” стане популярним для відпочинку у кіровоградців різного віку.

Іван Марковський наголосив також, що після наведення ладу важливим залишається питання збереження усього зробленого і тут багато залежить як від активності громадськості, так і від професійності дій кіровоградської міліції.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!