Переможці конкурсу "Журналістська Школа Здоров'я" отримали призи!

16.05.15, 14:00
автори плакату - Сєлєткова Наталія та Мірошник Валерія
автори плакату - Сєлєткова Наталія та Мірошник Валерія

Днями підійшов до завершення конкурс творів «Журналістська Школа Здоров’я», який проводила громадська організація «Прес-клуб реформ» за підтримки Благодійного фонду «Здоров’я жінки та планування сім’ї» за рахунок коштів USAID. Про переможців конкурсу розповідає у програмі "Ранкова кава" тренер та експерт проекту Ольга Гріднєва:

У рамках конкурсу - призовий фонд якого склав 3000 грн., - кіровоградська молодь могла написати статтю, або зняти ролик, або зробити серію фото, щоб розкрити такі теми, як планування сім’ї, репродуктивне здоров’я та безпечне статеве життя.

автор плакату - Нікольська Катерина
автор плакату - Нікольська Катерина
«Ми прагнули залучити молодь до створення інформаційних матеріалів - статей, сюжетів, презентацій, фільмів, - на теми, що пов’язані із плануванням сім’ї та репродуктивним здоров’ям, а ще - підвищити обізнаність юнацтва – у тому числі майбутніх журналістів, - у питаннях збереження репродуктивного здоров’я та стимулювати хлопців і дівчат вже сьогодні, будучи школярами та студентами, самостійно готувати якісні матеріали на тему планування сім’ї та репродуктивного здоров’я», - розповідає керівник прес-клубу Вікторія Талашкевич.

За словами пані Вікторії, у конкурсі могли взяти участь усі бажаючі мешканці Кіровограда та Кіровоградської області віком до 35 років - як діючі журналісти/блогери, так і учнівська та студентська молодь, яка лише планує стати журналістами або мріє про таку професійну діяльність. Від кожної творчої групи приймалася на конкурс необмежена кількість робіт, тож були подані і статті, і відео-ролики, і плакати, і інфографіка.

Перше місце виборола робота студента Педагогічного університету Кравченко Вадима, учениці Педагогічного ліцею Iванни Раца та студента університету культури і мистецтв Ігоря Козенка під назвою «Безпечне статеве життя» або «Сhoice»

На другому місці - і також з призом, - опинилася робота кіровоградської відео-студії "Meralyx" - не тільки відео, а ще й інфографіка. Над роликом працювали Ірина Константінова (сценарій) та Павло Іванов (дикторський текст), музыка - "The Weekend Walk", керівник проекту і натхненник - Михайло Згривець, студія "Meralyx":

Третє місце поділили студентки, які намалювали чудові плакати - це Нікольська Катерина, Сєлєткова Наталія та Мірошник Валерія. Вітаємо!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!