Оголошується міський дитячий конкурс “Ми діти твої, Україно”

10.05.15, 16:00

Конкурс проводиться в три етапи: І етап – надання учасниками творчих робіт на розгляд журі до 26 травня 2015 року; ІІ етап – робота журі та визначення переможців – 26-30 травня 2015 року; ІІІ етап – підведення підсумків, проведення виставки робіт учасників – в рамках святкових заходів до Міжнародного дня захисту прав дитини (01 червня 2015 року). Розміщення виставки робіт - у приміщенні Кіровоградської міської ради.

джерело фото - http://1.bp.blogspot.com
джерело фото - http://1.bp.blogspot.com
Конкурс проводиться за номінаціями: образотворче мистецтво (малюнок у довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, фломастерами, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю); декоративно-прикладне і народне мистецтво; фото мистецтво. Конкурс проводиться за двома віковими категоріями: перша категорія – автори робіт віком від 6 до 12 років; друга категорія - автори робіт віком від 13 до 18 років.

До розгляду приймаються роботи присвячені історії України, видатним особистостям, традиціям українського народу, природі, тощо. Учасники Конкурсу - діти з обмеженими фізичними можливостями віком від 6 до 18 років, які проживають у м. Кіровограді. Також участь у конкурсі можуть брати діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних сімей, діти воїнів АТО.

Визначення переможців Конкурсу здійснюється за критеріями: виконавська майстерність; оригінальність; образність рішення; художня цінність. Вимоги до конкурсних робіт: розмір малюнків - формат А3, А4; розмір фоторобіт – формат А4; відповідність роботи темі конкурсу; естетичне оформлення конкурсної роботи. На кожній конкурсній роботі необхідно зазначити : назву роботи, техніку виконання (українською мовою); прізвище, ім’я та по батькові, вік автора конкурсної роботи, стать, пільгову категорію, місце навчання, творчі здобутки, адресу та телефон (українською мовою).

Конкурсні роботи подаються у відділ сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради за адресою: вул. Велика Перспективна, 41, кім. 313. Телефон для довідок: (0522) 24 34 97, 095 03 73 660, 068 46 45 945.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!