«Голос країни» почули всі, хто завітав на концерт Влада Кашпуренка

04.05.15, 18:00

Феноменального виконавця почули глядачі на концерті в Кіровоградській філармонії. Це вокаліст Владислав Кашпуренко. Його віднедавна знає вся Україна у тому сегменті, котрий цікавиться шоу «Голос країни». Там під час виконання «всліпу» Владислава побажали мати в учнях усі четверо тренерів – Тіна Кароль, репер і продюсер Потап, Олександр Пономарьов і Святослав Вакарчук. Владислав вибрав Пономарьова, і тепер юнак впевнено йде до перемоги - і вже пройшов двобої.

Втім, винятковість Кашпуренка не в цьому, а в іміджі та біографії, пише для сайту "Акула-Медіа" Дана Готур. Владиславу всього 18 років (хоча через міцну статуру його вважають дорослішим), а він уже працює в штаті Кіровоградської філармонії солістом. Колишній учень Кіровоградської школи №34, а нині студент педагогічного університету імені Винниченка, Влад професійної музичної підготовки не має. Могутній оперний тенор у Владислава Кашпуренка «прорізався» під час виступів у кіровоградському німецькому дитячо-юнацькому ансамблі. Там він разом з малюками показував жартівливий танець у бриджах із підтяжками та білих гольфах, а тепер співає класичні арії у солідних сценічних костюмах.

На початку концерту, який Влад днями дав у Кіровограді, публіці продемонстрували фрагменти передачі «Голос країни», де Владислав озвучив свою мрію стати народним артистом України і дарувати радість усім людям. На концерті у рідному місті Владислав Кашпуренко виконав українські та італійські пісні, а також разом із товаришами у національному костюмі – німецькі. У цих вокальних номерах угадувалася стилістика гуртів «Рамштайн» і «Чингісхан», а простенькі танці походженням із Альп та берегів Боденського озера підкорили публіку невимушеністю і нешаблонними хореографічними ходами. На бенефісі Владислава Кашпуренка виступили і колективи філармонії – оркестри «Зоряни», «Концертіно» та «Єлисаветретро», солісти Сергій Дьомін і Ярослав Страшной, а також танцюристи зі студій при заводі «Радій» – «Конвалія» і «Форсаж».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!