Професійне педагогічне спілкування-джерело радості та успіху

02.04.15, 18:00

Весняні канікули яскравими сонячними промінцями та лагідним вітерцем покликали школярів до відпочинку, а вчителів – не відволікли від роботи. Проте звеселілий березень, захмелілий від свіжості й тепла, приготував педагогам району очікуваний, але такий приємний подарунок. До нас завітала Людмила Вікторівна Галіцина, (член правління Всеукраїнської арт-терапевтичної асоціації, тренер міжнародних програм із педагогічної інноватики, випускник програми Американської ради OpenWorld. 25-26 березня в Новоукраїнській ЗШ №8 відбулися семінари-тренінги творчих педагогів «Педагогічні технології. Профілактика профвигорання або мистецтво самомотивації» та «Управлінська культура керівника навчального закладу».

Учасниками семінару були учителі, соціальні педагоги, психологи, керівники гуртків, заступники директорів та директори навчальних закладів. Проте кожен почувався зручно і впевнено, адже атмосфера спілкування була теплою і дружелюбною. Виконуючи різноманітні завдання та психологічні вправи (знайомилися за допомогою ґудзиків, командою малювали дерево своєї роботи, не спілкуючись між собою, виготовляли костюми з газет, писали оповідання про себе тощо), педагоги мали змогу відчути себе частиною команди, причому – щоразу різної. Рухливі ігри та цікаві презентації додавали цікавості й різноманітності й без того надзвичайно цікавим і яскравим семінарам-тренінгам.

Так уже склалося, що щороку Людмила Вікторівна дарує Новоукраїнським педагогам незабутні враження від спілкування із нею та один із одним. Адже протягом шести годин роботи всі дізналися дуже багато не лише один про одного, але й про самих себе. Починаючи від знайомства і закінчуючи врученням сертифікатів, учасники семінарів-тренінгів спілкувалися між собою, висловлювали власні думки, ділилися досвідом. Дякуємо Людмилі Вікторівні за цікаві та змістовні тренінги. Сподіваємося наступного березня обов’язково зустрітися знову.

Наталія Каєнко - завідуюча районним методичним кабінетом Новоукраїнського відділу освіти



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!