"Кулінарна Сотня Кіровоградщини" тепер має склад для продуктів!

29.03.15, 10:00

"Кулінарна Сотня Кіровоградщини" висловлює подяку за допомогу у прибиранні складу добровольцям - бійцям Національної гвардії, а також організації "Самооборона Кіровограда". Тепер об'єднання має склад, де будуть зберігатися продукти. Окрема подяка - всім, хто попрацювали, хто зібрав, купив і передав мішки для сміття, і спасибі хлопцям із організації "Збережи світ" - за допомогу в організації машини.

Крім того, "Кулінарна Сотня Кіровоградщини" підвела підсумки оголошеного тиждень тому марафону по збору коштів на потужну сушарку. Початкова вартість її -13 800,00 грн. Дізнавшись, на які потреби буде використовуватись цей агрегат, виробник надав знижку в 1 000,00 грн. і на моє прохання виставив рахунок на аванс в 5 000,00 грн, який того ж дня сплатив Благодійний фонд Станіслава Березкіна «Добротвір». До збору коштів долучилися Юрий Гребенчук та Шинкарь Дмитро, кожен з них зробив внесок на сушарку по 2 000,00 грн. Кіровоградцями було зібрано на картку і готівкою 6 957 грн., у тому числі передав 500 грн. Андрій Кролевець.

В результаті ярмарки, яка пройшла у бібліотеці імені Чижевського, було раніше зібрано 1 285 грн. Днями був виставлений остаточний рахунок на 7 800 грн., який вже сплачено, тож сушарка вже відправлена у Кіровоград - "Кулінарна Сотня Кіровоградщини" чекає на її прибуття! Після сплати за сушарку на рахунку залишилось 3 448,73 грн. та готівкою 1 540 грн. Це дозволило купити 10 ящиків томатної пасти в сашетах
на 945 грн. Робота триває!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!