Юні спортсмени боксували за підтримки фонду братів Кличків

18.03.15, 14:00

Три дні - 13-15 березня, - у Кіровограді у гімнастичній залі факультету фізичного виховання КДПУ ім. Винниченка, боксери вели суперечку в ринзі. Так проходив Відкритий чемпіонат області з боксу серед молоді (1997-1998 р.н.), Відрита першість СДЮШОР №3 серед юніорів (1999-2000 р.н.) і Відкрита першість КДЮСШ №1 серед юнаків (2001-2002 р.н.). Окрім спортсменів з Кіровограда, Знам’янки, Олександрії та Світловодська учасниками змагань стали майстри рингу з Херсонської та Полтавської областей.

Регламент поєдинків передбачав три раунди по три хвилини, де окрім перемоги боксери молодіжного віку виборювали право потрапити до складу збірної області для участі у квітневому Чемпіонаті України. Найкраще з цим завданням впоралися троє олександрійців - Вадим Балуба, Костянтин Фоменко, Акім Чорнобривець, та семеро кіровоградців - Ігор Сімбаба, Роман Гапішко (ДЮСШ «Динамо-Олімп»), Павло Гореленко, Олександр Червяк (молодший), Дмитро Червяк (СДЮШОР №2), Тамірлан Мірашов і Дмитро Піть (КДЮСШ №1). Саме вони за місяць у Хмельницькій області поборються за нагороди молодіжного Чемпіонату України.

«Приємно, що наші змагання підтримав благодійний фонд братів Кличків, тому крім дипломів, кращих боксерів ми нагороджували спеціальними призами, особливо привабливими серед них були квитки до музею знаменитих українських боксерів. Це перша підтримка боксерів Кіровоградщини, і як мені пообіцяли – не остання. Сподіваюся, у нас вибудуються гарні відносини з благодійним фондом і фан-клубом братів Кличків», - розповів «Гречці» старший тренер області з боксу Віктор Саласенко.

автор - Євген Савранський, "Гречка"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!