Весна таки прийшла!

12.03.15, 10:00

Напередодні свята 8 березня у клубі «Fusion» відбувся всеукраїнський конкурс «New Universal Model 2015»., який розпочав сезон яскравих акцій та конкурсів у нашому місті, ажде ми усі дуже сподіваємося на мир, тепло , красу . Організатор конкурсу, імідж-центр «Ольга», запросив до участі у конкурсній програмі дівчат та юнаків не тільки із Кіровограда, але й з міст Одеса, Вінниця, Харків, Полтава , Донецк.

Мета конкурса, який вже не перший рік проходить у нашому місті, - підтримка творчих молодих людей, пошук нових облич у сфері моделінгу, підготовка до можливої роботи в якості моделей та фотомоделей. Важливою складовою конкурсу була робота з головним парнером конкурсу студією «UkiArtstudio», яка успішно прцює у сфері моделінгу країн Європи та Америки. Завдяки роботам талановитого фотографа Вікторії Мазур, усі учасники змогли отримати професійні фото та індівідуальні композитки.

Традиційно на конкурсі були представлені нові колекції відомої торгової марки «Відіван», магазинів «Вінтаж» та «Ровесник». А креативну нотку до показів додали роботи молодих дизайнерів-студентів Університету сучасних знань , які створили оригінальні авангардні костюми для учасників конкурсу. Гран-прі за рішенням журі отримала Ксения Богоявленська.
Переможці конкурсу «New Universal Model 2015 » були визнані у різних вікових категоріях, ними стали:

Анастасія Софронова (м. Кіровоград)

Олексій Зорін (м. Кіровоград)

Ноженко Вікторія ( м. Харків)

Вакулішина Яна (м. Полтава)

Соботюк Евген ( м. Кіровоград)

Спеціальні сертифікати від «UkiArtstudio» отримали Вакулішина Яна(м. Полтава) та Куринна Ольга(м. Одеса); ексклюзивні призи отримали також учасники від партнерів - «Crаszy People Group», магазину «Ровесник», торговельної марки «Faberlik».
Організатор конкурсу, імідж-центр «Ольга», висловлює щиру вдячність за допомогу партнерам і спонсорам : елітному клубу «Fusion», «UkiArtstudio», творчому об’єднанню «Crаszy People Group», рекламній групі «Центр Медіа», магазинам «Відіван», «Вінтаж», «Ровесник» , компанії «Faberlik». Завдяки їх підтриці, мета конкурсу була виконана - ми створили атмосферу краси та добра, тепла та сподівань на кращі перспективи для наших дітей.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!