Шефський концерт: Артисти із Новомиргороду привітали військових!

12.03.15, 18:00

Днями у Кіровограді, на базі Третього окремого полку спеціального призначення відбувся концерт з нагоди201-ї річниці від Дня народження Шевченка. Із шефським концертом до розвідників приїхали артисти із Новомиргородського району - у рамках шефства над військовими частинами.

У концерті взяли участь народні аматорські колективи української пісні «Веселка» та театр «Сюрприз» Новомиргородського районного будинку культури, народний жіночий вокальний ансамбль «Оксамит» та хореографічний колектив «Віконце» дитячої школи мистецтв, вокальне тріо міського будинку культури №1,культури, солістка Туріянського сільського будинку культури Роксолана Павленко. В концерті прозвучали вірші Тараса Шевченка, Ліни Костенко, Віктора Баранова, пісні на слова Тараса Шевченка, українські народні, стрілецькі, козацькі пісні та пісні українських композиторів. Також із вітальним словом до присутніх звернулись голова Новомиргородської райдержадміністрації О. Сенченко та заступник голови Кіровоградськоїоблдержадміністрації - С. Коваленко.

Військовослужбовці щиро зустрічали аматорів сценитанагороджувалигучними оплесками кожний концертний номер. Командування військової частини вручили Подяку відділу культури, туризму та культурної спадщини Новомиргородської райдержадміністраціїзапідтриманнявисокого морального і бойового Духу військовослужбовців!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!