Приємні бонуси - за покупки

10.03.15, 12:00

ПриватБанк пропонує любителям інтернет-шопінгу прийняти участь у акції “Купуй на 500 - отримуй 50“ і заробити грошові бонуси. Купуючи товари у “Магазині” Банку, кожен клієнт отримає 50 грн бонусів на свій бонусний рахунок, оплативши за покупку від 500 грн.

“Магазин” ПриватБанку має 5 вагомих переваг, враховуючи які, клієнти звертаються саме до нього. Спеціалісти магазину надають фахові консультації та запропонують широкий вибір найцікавіших пропозицій інтернет-магазинів. Кожен клієнт отримує приємні бонуси за покупки. Багатьом клієнтам до вподоби можливість придбати товар у кредит за допомогою сервісу “Оплата частинами” (безвідсотковий кредит), кредитної картки “Універсальна” або розстрочки на картку. 90 відсотків клієнтів відзначають здійснення доставки товару безпосередньо у «Магазин» - за бажанням клієнта. І нарешті, ПриватБанк гарантує повернення або обмін товару, що придбаний на рекомендованих сайтах-партнерах, у т.ч. на іноземних.

“Спеціалісти “Магазину” допоможуть клієнтам обрати найвигіднішу пропозицію у інтернет-магазинах як України, так і усього світу, - розповідає Наталія Ніколаєнко, керівник Направлення “Оплата частинами” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ми пронуємо клієнтам скористатись як вітчизняними інтернет-магазинами - Comfy, Praktiker, 5ok, TopMall, Gold.ua, в т.ч. знижковими сервісами “Покупон” и Groupon, так і закордонними - E-Bay, Amazon, Aliexpress та безліччю інших сайтів. І найважливіше - “Магазин” пропонує перевірений перелік сайтів-партнерів та забезпечує повний супровід клієнтів від замовлення до отримання товару. Адже якщо товар не прийшов, продавець помилився у розмірах чи кольорах, або товар має недоліки, усі питання вирішуються за посередництвом ПриватБанку”.

З метою унеможливлення шахрайських дій з картковими рахунками клієнта, спеціалісти “Магазину” допоможуть відкрити інтернет-картку в Приват24, яка відкривається миттєво та безкоштовно. Поповнювати таку карту, встановлювати чи змінювати ліміти можна безпосередньо перед покупкою. Користуючись інтернет-картою, клієнти ПриватБанку не вводять дані своєї банківської карти на сайтах інтернет-магазинів, тим самим убезпечуючи її від шахраїв.

Партнери “Магазину” пропонують більш вигідні умови для інтернет-покупок. Крім того, клієнти мають можливіть приймати участь у численних акціях і спеціальних пропозиціях та вигравати призи і подарунки. Тут же, в “Магазині”, можна отримати “живу” консультацію щодо обраних товарів, цінової політики аби уникнути покупок неякісного товару чи за завищеними цінами. Спеціально для клієнтів “Магазину” було створено службу підтримки за телефоном +380927353202. Зателефонувавши за цим номером, клієнти отримають онлайн-консультацію щодо покупок у вітчизняних та закордонних інтернет-магазинах. Такі “Магазини” уже успішно працюють у Кіровограді, за адресою: вул.Преображенська,2 (що у відділенні ПриватБанку “Б.Хмельницького”) та у м.Олександрія, за адресою: пр.Леніна,77.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!