«Аеліта» привезла призові місця з Чемпіонату України

26.02.15, 18:00

Зразковий аматорський колектив – студія хореографічного мистецтва «Аеліта» відділу сім'ї та молоді повернулася з призовими місцями з Чемпіонату України серед танцювальних колективів. Чемпіонат України проходив на дуже високому організаційному рівні і у ньому взяло участь понад 36 колективів з різних міст України.

Зразковий колектив «Аеліта» виборов 1 місця у змішаній категорії за хореографічну постановку "Дзеркало Землі", у якій, через хореографічний задум танцівники закликали зупинити війни. Участь у танці взяла 41 дитина віком 5-18 років. Також відмінно та яскраво виступила солістка Дар'я Лопатіна та завоювала 1 місце за танок у стилі контемпорарі "Перший політ". Також «Аеліта» отримала кілька 3х місць: в категорії Юніори 7-9 років та два 3х місця у номінації "Дорослі", де учасники студії віком 13-20 років змагалися з професійними танцівниками та колективами. Це досить добрий результат, адже серед 24 колективів у дорослій категорії ми були визнані третіми за результатами, а це, на відміну від дитячих та юніорів, ювеналів категорій і справді були сильні конкуренти.

Високий рівень Чемпіонату підтверджував і професійний склад журі: Голова журі – Вадим Писарев –народний артист України, керівник донецького академічного театра опери та балету ім. А. Б. Солов'яненко, директор Міжнародного фестивалю «Зірки світового балету»; Ілля Падзина – хореограф, суперфіналіст 7го сезону «Танцюють всі». Олексій Кучеренко – хореограф-постановник, соліст вокально-танцювального проекту «Не люди», фіналіст телепроекту «Танцюють всі» Назар Грабар – суперфіналіст 7го сезону «Танцюють всі», хореограф Зощук Євгеній – фіналіст Чемпіонату Світу та Європи, бронзовий призер Чемпіонату Світу зі стандартної програми.

"Аеліта" окрім участі у Чемпіонаті відпочила у Аквапарку, а також старший склад студії вшанував героїв Євромайдану на Майдані Незалежності. Керівник «Аеліти» -- Олександра Ткаченко щиро вдячна своїм учасниикам, а також батькам учасників колективу, які активно підтримували та допомагали під час поїздки на Чемпіонат України. Зразковий колектив - студія хореографічного мистецтва "Аеліта" відділу сім*ї та молоді не зупиняється на цьому досягненні і вже активно готується разом зі зразковим колективом - вокальним ансамблем "Антарес" ЦДЮТ порадувати в квітні Кіровоград новим вокально - хореографічним дійством "Мавка", поставленого у сучасній хореографії. На прем'єру постановки очікуємо в Кіровоградській обласній Філармонії!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!